Druppa

Het beste drinkwater gewoon uit de kraan.
Druppa maakt met zijn innovatieve waterfilter jouw kraanwater zo veilig mogelijk. Bewezen effectief. Veilig drinkwater voor iedereen.

Het beste drinkwater gewoon uit de kraan

We gaan voor het beste kraanwater. Uw filter dient gemiddeld eens per jaar (afhankelijk van het verbruik) te worden vervangen. Met ons serviceabonnement zorgt Aqua Delight er voor dat uw filter op tijd wordt vervangen, zodat u nooit zonder gefilterd water zit.

Water en niets anders

Het drinkwater in Nederland is niet zo gezond als we denken. Tussen de 100.000 en 200.000 huishoudens heeft bijvoorbeeld te veel lood in het kraanwater. Bovendien bevat ons kraanwater vaak nog medicijnresten, chemicaliën, PFAS en andere metalen.

Het Druppa Waterfilter haalt deze stoffen uit het water, zodat u en uw gezin kunnen genieten van veilig (en lekkerder) kraanwater. En dat van Nederlandse bodem!

Druppa Waterkoeler

Geniet van gekoeld en bruisend water.

Compact en stijlvol

Met deze kleine, compacte waterkoeler hoeft u niet bang te zijn voor te weinig ruimte in uw keuken. De Druppa Waterkoeler levert snel gekoeld en zelfs bruisend water.

Stijlvol ontwerp

De Druppa Waterkoeler past met zijn strakke en compacte uitstraling in iedere keuken. Wij leveren de waterkoeler alleen in combinatie met onze waterfilters. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van Druppa.

Koel en bruisend water in één

Met de waterkoeler van Druppa geniet u thuis van gekoeld én bruisend water. De waterkoeler is klein van formaat, waardoor er in elke keuken wel een plekje voor is. De koeler heeft tevens een goede doorstroomcapaciteit.

druppa waterkoeler
Compact en stijlvol; De Druppa waterkoeler
Eigenschappen  
AfmetingenH 370 x D 450, B 170 mm 
Koelcapaciteit3 l/u 
Sprankelend water6 l/u 
Gewicht18,5 kg

Download specificaties Waterkoeler >

Druppa waterfilter

Beter drinkwater direct uit uw eigen kraan.

Met het waterfilter van Druppa kunt u genieten van heerlijk gefilterd water, rechtstreeks uit de kraan. Het filter haalt niet alleen gevaarlijke stoffen uit het water, maar zorgt ook voor een heerlijke smaak van het water.

Gefilterd met innovatie

Het Druppa Waterfilter is het resultaat van uitvoerig onderzoek in de waterindustrie. Binnen de behuizing zitten twee aparte filters die elkaar aanvullen in de filtering. Van PFAS tot pijnstillers en van een vieze smaak tot kleurstoffen, ons waterfilter weet het allemaal te filteren. Bovendien is er geen waterfilter in Nederland dat zo veel lood uit het water filtert als het waterfilter van Druppa.

Welk filterpakket past bij u?

Welk filter u nodig heeft hangt af van het gebruik in het huishouden. Voor vrijwel alle huishoudens is ons Standaard Waterfilter voldoende. Voor zakelijk gebruik, zoals in de horeca of op kantoor, adviseren wij het Enterprise Waterfilter. Aqua Delight kiest samen met u het waterfilter dat bij uw situatie past.

Bruisend en gekoeld water met de druppa waterkoeler
Gefilterd en gekoeld water
FiltratieStandaardEnterprise
Vieze smaak99%99%
Chloorverbindingen90%90%
Capaciteit6.000 L12.000 L
Filterwissel1x per jaar2x per jaar

Download specificaties Waterfilter >

Druppa producten

druppa waterkoeler
Info Druppa Waterkoeler >
Info Druppa Waterfilter >
druppa filterpatronen
Info Druppa Filterpatronen >
Scroll naar boven