Energiemarkt Fries Museum

Op zaterdag 24 september organiseren ‘SLIM Wonen met Energie’, ‘Duurzaam Bouwloket’ en gemeente Leeuwarden een grote energiemarkt in het Fries Museum. Woningbezitters kunnen gratis informatie inwinnen over comfortabel wonen, energiebesparing, subsidieregelingen en elektrisch rijden. Daarnaast is de meervoudig wereldkampioen Dutch Solar Boat te bezichtigen. Ook voor de kinderen is er een speciaal programma. Voor hen staat de vereniging Energy Challenges Fryslân klaar met diverse creatieve en duurzame activiteiten voor kids.

Wethouder Isabelle Diks komt om 10.00 naar de energiemarkt voor de officiële aftrap. Zij deelt haar ambities en geeft kort uitleg over de nieuwe subsidieregeling in de gemeente Leeuwarden. Vervolgens kunnen huiseigenaren van 10.00 tot 15.00 uur op de energiemarkt terecht voor al hun vragen over energiebesparing en duurzaam wonen in de gemeente Leeuwarden. Voor de eerste 100 bezoekers ligt er een gratis toegangskaartje voor het Fries Museum klaar. De energiemarkt is voor iedereen gratis te bezoeken. Voor meer informatie en het programma kunt u terecht op www.slimwoneninleeuwarden.nl.

Zonnepanelen veiling

Deze zomer organiseert :SLIM wonen met Energie samen met de Gemeente Leeuwarden ook een collectieve inkoop van zonnepanelen. Dat betekent dat we u tegen een scherpe prijs een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen kunnen aanbieden. De zonnepanelen worden geïnstalleerd door geselecteerde erkende partners van :SLIM wonen met Energie. Deze bieden een scherpe prijs op de georganiseerde veiling. Er zijn al ruim 800 bewoners die zich hebben ingeschreven, u kunt ook nog mee doen! Inschrijven kan via www.slimwonenmetenergie.nl/zonneveiling.