Prijzen waterontharder & accessoires

Geen uitgave maar een investering! Wij leveren duurzame oplossingen tegen kalkaanslag. Zacht water zorgt o.a. voor een langere levensduur van uw huishoudelijke apparatuur.

Koop uw waterontharder bij Aqua Delight in Leeuwarden

Alle vermelde prijzen zijn exclusief montagekosten, omdat u de montage ook zelf mag regelen. Als wij de montage voor u doen, zijn de kosten van de montage meestal niet hoger dan € 400,- inclusief materiaal en BTW. Als we eenmaal een montageprijs afspreken dan blijft het daarbij. Ook al is onze monteur langer bezig dan verwacht.

Groot waterverbruik?
Wij leveren Duo’s maar ook Duplex (waterontharders met 2 cilinders) groot genoeg voor flatgebouwen, verzorgingshuizen en fabrieken. Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u, geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos, over de juiste oplossing passend bij uw situatie en eisen. U zult zien dat ook onze grote ontharders heel voordelig zijn.

Duo 10

Duo waterontharder

Duo 14

Duo waterontharder

Duo 20

Duo waterontharder

Elegant 10

Elegant 10 en 14
Elegant 10 en 14

Elegant 14

Elegant 10 en 14
Elegant 10 en 14

Elegant 20

Elegant 10 en 14
Elegant 10 en 14

Aqua Premium 10

Waterontharder Aqua Premium

Aqua Premium 14

Waterontharder Aqua Premium

Aqua Premium 20

Waterontharder Aqua Premium

Aqua Foleo 10

Foleo waterontharder

Aqua Foleo 15

Foleo waterontharder

Aqua Foleo 20​

Foleo waterontharder

Makkelijke installatie

Aqua Delight kan de montage van de waterontharder voor u verzorgen. Wilt u dit echter liever zelf doen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij leveren u in dit geval de waterontharder met een installatiehandleiding.

Bespaar kosten

U bespaart 50 tot 75% op de kosten van schoonmaakmiddelen e.d. Daarnaast bespaart u op uw energieverbruik en aanschaf van apparatuur die gebruik maken van water. De levensduur van dergelijke apparatuur neemt aanzienlijk toe doordat er geen kalkafzetting meer plaats vindt.

Milieubewust

Door het gereduceerde gebruik van reinigingsmiddelen draagt een waterontharder bij aan een beter milieu.

Vragen over een waterontharder?​

Heeft u na het lezen van de informatie op onze website nog aanvullende vragen? Mail ons deze vragen dan via dit contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk alsnog van het antwoord op uw vragen voorzien.

Scroll naar boven